Schrijven voor een blog

Met een illustratie kan er gepronkt worden op social media. Maar wat doe je met teksten? Het is zonde om alleen voor jezelf te schrijven. Maar om nu alles in boekvorm uit te geven is overdreven. Vandaar schrijven voor een blog. Ik schrijf graag en het zou jammer zijn om alles alleen in mijn niet meer zo blanco notitieboekje te noteren. Het voordeel tegenover een papieren variant is dat ik nog kopij kan corrigeren.

Deze blog bestaat nog niet zo lang, maar er zijn genoeg onderwerpen waar over geschreven kan worden. Verwacht geen thema, daar beperk ik me teveel mee. Ik wil namelijk vooral lekker schrijven. Alhoewel, als het me lukt regelmatig een glimlach op je lippen tevoorschijn te toveren, dan doet me dat niet alleen goed maar ben ik stiekem toch een thema blogger.

Kan je niet wachten op de volgende, wees dan niet getreurd, deze komt er zo aan. Om te voorkomen dat jij dagelijks gaat checken of ik al iets nieuws heb geschreven, kun je ervoor kiezen om je aan te melden voor de nieuwsbrief en/of om me te volgen op social media. Ik zorg er dan persoonlijk voor, dat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van een nieuwe blog. Bedenk wel, dat het lezen van deze blog geheel op eigen risico is, er bestaat namelijk geen stichting die je bij kan staan bij het lezen van een Vaine blog. Laat overigens gerust een reactie op een blog achter. Zou je graag uitgebreid respons willen geven, stuur dan gewoon een mail.

Wil je verder lezen, ga dan hier naar de blogs. Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de blog nieuwsbrieven.

Monique