Portfolio Vaine illustratie

In dit overzichtswerk ontvouwt zich een reis door de veelzijdige wereld van creativiteit, waarbij elk project een uniek verhaal vertelt. Van de subtiele lijnen van potlood en de levendige penseelstreken met verf tot de grenzeloze mogelijkheden van digitale creaties, elke expressieve keuze onthult een deel van het artistieke avontuur. Een evolutie van creatieve expressie, van de traditionele ambachten tot de grensverleggende digitale kunstvormen. Elk project is een momentopname van inspiratie, vastgelegd op verschillende media, en samen vormen ze een rijk en gevarieerd palet van creativiteit.

  • Mixed media
  • Penseel
  • Zeefdruk
  • Inkt
  • Visual
  • Graphic Novel
  • Stop Motion
  • Tegeltjes

 

1. Mixed media

2. Penseel

3. Zeefdruk

4. Inkt

Het gevoel van potlood en inkt op papier, de textuur, de tastbare creatie - het is allemaal heel anders dan werken met een digitale tablet. Neemt niet weg het is als het leren van een nieuwe taal; de mogelijkheden kunnen verrassend zijn. Na een masterclass bij illustrator Peter van den Enden bracht de passie voor inkt weer helemaal terug. De combinatie van traditionele en digitale technieken opent echt deuren naar creatieve mogelijkheden. Je behoudt de charme van handgetekende elementen en voegt daar de veelzijdigheid van digitale bewerking aan toe. Het beste van twee werelden.

5. Visual

Een illustratie kan een onderdeel uitmaken van een totaal design, zoals bijvoorbeeld de achtergrond van een poster, behang, wandkleed etc.

6. Graphic Novel

Zou de Graphic Novel ooit nog afkomen? Een combinatie van tekst en illustraties in een meeslepende thriller. Het is in ieder geval zonde om de illustraties in de cloud te laten liggen!
Hier een kleine samenvatting:

7. Stop Motion

Mensen zijn vaak meer geneigd om te kijken naar iets dat beweegt. Het voegt een dynamisch element toe dat de aandacht kan trekken en vasthouden. Zie je nu geen bewegend beeld, klik dan op de afbeelding. En er zijn er nog meer om te bekijken. Klik hier voor meer voorbeelden.

7. Tegeltjes

De webshop is momenteel gesloten. De aandacht voor de shop hebben we beperkt wegens drukke vormgevingswerkzaamheden. Prioriteiten stellen is cruciaal. Tijd en zeker een veilige shop zijn immers van groot belang. In dit blok vind je nog beschikbare voorraad. Alle tegeltjes zijn van beton en hebben geen 'gelikt' randje, maar zijn lekker rauw en zonder poespas. Formaat 10 x 10 cm. en voorzien van een ophanghaakje. Mocht je interesse hebben, mail ons gerust.